2017. augusztus 20., vasárnap

Csicseriborsó saláta

Csányi Andrea osztotta meg ezt a salátát a Facebook egyik főzős csoportjában. Én meg ma elkészítettem lánykámnak, aki nem eszik húst. Nagyon finom és nem is hiányzik belőle. :)

És itt van Andi receptje hozzá:
Csicseriborsó saláta
Hozzávalók: 900 g főtt csicseriborsó, 1 zellerszár, 1 kisebb piros paprika, 3 zöldhagyma, 4-5 kisebb savanyú uborka, 1 gerezd finomra reszel fokhagyma, 1.5 kiskanál mustár, 3 ek majonéz, ½ citrom leve, só, bors, esetleg kevés kapor

Krumplitörővel összetörjük a csicseriborsót és hozzáadunk mindent. Minden legyen szép apróra felvágva. Összekeverjük és hűtőbe tesszük, hogy összeérjenek az ízek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése