2020. április 19., vasárnap

Gesztenyés desszert mangópürével

Készülök egy ideje erre a finomságra. Napokkal ezelőtt megvettem a mangót hozzá, ami mostanra érett be :)

 1 cs fehér csokoládés pudingporból pudingot főztem 1/2 liter tejjel. Hagytam kihűlni. A tetejére fóliát tettem, hogy ne bőrösödjön be.
25 dkg natúr gesztenyemasszát áttörtem és simára kevertem a pudinggal.
A mangót meghámoztam, egy magas falú edénybe kockáztam a húsát és kevés tejszínnel, botmixer segítségével pürésítettem.


Pohárba kanalaztam a gesztenyés krémet, leöntöttem a mangópürével. 2,5 dl tejszínt kemény habbá vertem 1 cs vaníliás cukorral, ezt nyomtam a tetejére csillagcsöves nyomózsákból. Néhány szem málnát tettem a tetejére és töltött kekszekkel díszítettem.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése