Ez a recept Spanyolországból érkezett, Judittól. Judit - egykori kiváló asztaliteniszezőnőnk - Barcelonában él és különleges ételeket szokott megosztani a Facebook-on. A fotói szintén csodálatosak én pedig igyekszem azon nyomban elkérni a receptjeit. Ez az ananásznyárs azonnal megragadta a fantáziámat és alig vártam, hogy az ehhez vásárolt ananász kellően beérjen. A receptje nagyon egyszerű:
Felkockáztam egy friss ananászt. A kockákat mézbe és Garam-Masala fűszerkeverékbe forgattam, majd nyársra húzogattam. Vajban kisütöttem a nyársakat. 1 pohár natúr joghurtban elkevertem egy fél citrom kifacsart levét és egy kis csokor apróra vágott mentát.
Próbáljátok ki, különleges! :)
Nagyon jól néz ki, és tényleg különleges lehet!
VálaszTörlésEz a Garam Masala helyettesíthető valamivel?
Marisz! Szerintem másmilyen fűszerkeverékkel is finom lehet. Pl. mexikóival, de bármilyen indiaival, egészen biztosan.
VálaszTörlés