2018. június 9., szombat

Grillezett pisztráng

Eredetileg arany durbincsot akartam, mert Matyi Évi mutatott egy nagyon guszta grillezett arany durbincs receptet. Csakhogy nem kaptam ezt a fajta halat, így pisztrángot vettem. (Mert gyermekkoromban az asztal körül kergettek, ha nem ettem pisztrángot!) :))))))))))))))) Nagyon finom lett!
Itt grillezésre előkészítve. Fűszerezve, beirdalva, citrommal megtűzdelve:


Már megsütve. Tökéletes ízharmónia! :)

A halat kívül-belül besózni, belsejébe áttört fokhagymát kenni, majd a hasába 2 levél szályát tömni. Picit olajjal kívülről lekenni és beirdalni. A vágásokba citromot dugdosni és szép óvatosan, parázs fölött, egyszer megforgatva megsütni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése