Hát nem gyönyörű?
A receptet szó szerint teszem közzé, ahogy találtam. :)
Hozzávalók: 1 kis pagoda
karfiol, só, 1 nagy csirkemell filé, 1 tk sült csirke fűszer, ½ dl olaj, 1
kisebb lilahagyma
A mártáshoz: 2,5 dl tejföl, 1
nagy csipet fokhagymás só, 1 csipet őrölt bors
A
húst vékony csíkokra vágjuk, és megszórjuk a fűszerkeverékkel. Az apró rózsáira
szedett karfiolt sós vízben roppanósra főzzük, hideg vízbe szedjük, majd
hagyjuk lecsepegni. A tejfölt simára keverjük a fokhagymás sóval és a borssal.
Felforrósított olajban megsütjük a húst, majd vékonyra karikázott
lilahagymával, a karfiollal és az öntettel kínáljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése