2017. október 12., csütörtök

Rák-salsa

Persze, amikor a férjem fia jön, azért mindig kitalálok fogásokat, mert szerencsére szereti, amiket készítek és még talán soha nem készítettem olyat, ami ne ízlett volna. Egy könnyű salátával, vagy inkább salsával fogadtam:

Ezt már tegnap előkészítettem, ma csak az avokádót kellett belevágnom tálaláskor.
A sárga húsú paprikát és 2-3 szem hámozott paradicsomot apróra kockáztam, összekevertem kb. 30 dkg kiolvasztott, főtt garnélával, 15 dkg konzerv kukoricával, 1 lime levével, megcsöpögtettem zöld chiliszósszal, ráaprítottam fél csokor koriandert. Én még megszórtam kevés őrölt borssal és egykevés sóval, majd lefedve hűtőbe tettem éjszakára. Tálalás előtt átkevertem és belekockáztam a lime-al meglocsolt avokádót is. Tortilla chips-szel tálaltam.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése