2015. június 13., szombat

Blogkóstoló nemistudomhanyadik!

Ezúttal Timi írta ki a blogkóstolót és egy újabb nagy kedvencet sorsolt nekem: Aranytepsi blogját.Szerintem szinte létrejötte óta követem Andi blogját, csodálom a fotóit és bizony sok mindent elkészítek tőle. Mégis öröm volt, hogy Őt kaptam! Bizony rendesen elkalandoztam a blogon és bizony több mindent is kinéztem magamnak, amiből három dolgot készültem megvalósítani. Ebből aztán egyelőre kettő készült el. Majd jön a harmadik is! :) Szeretem a cukkinit mindenféle formában (na jó, lekvárnak nem annyira). Munka után nagyon éhesen értem haza, és ez a finom Cukkinis-szalonnás omlett pillanatok alatt elkészült és még rövidebb idő alatt tűnt el a tálból...

A másik, amit Andinál találtam és azonnal meg is csináltam. Ez volt a feltéte a tegnap előtt készült zöldbabfőzeléknek. Az sem tartott sokáig, de ezek a Borzas csirke falatok még annyi időt sem éltek meg... Egy kicsit kínlódtam a bundával, mert sehogyan sem akart a csirkén maradni. Azután pedig lesült az edény aljára, és amikor fel akartam szedni, le is vetkőztette a csirkét :). Így aztán a következőképp oldottam meg: a csirkecsíkokat lisztbe mártottam, mielőtt beletettem a krumplis masszába. Egy villával egyszerre több (2-3) csirkehúst összefogtam és nem sajnáltam róluk a masszát. Így engedtem be az olajba, amit másodszori nekifutásra már teflonba tettem és azonnal megmozgattam a kis csomagot. Így már nem sült le és szépen meg lehetett fordítani. Vajon mennyire érthető ez, amit leírtam? :O

Szívből javaslom, látogassátok meg Aranytepsi blogját, nem fogtok csalódni! De nem ám leszokni utána rólam! :)))))

1 megjegyzés:

  1. Köszönöm a kedves szavakat; örülök, hogy találtál kedvedre való finomságot és nem is egyet :-) Sajnálom, hogy a borzasok kicsit megizzasztottak, de rá kell érezni a csínjára. Remekül megoldottad és nagyon guszta lett a végeredmény. Izgatottan várom, hogy mi lesz a harmadik :-)

    VálaszTörlés