„Ha szeretsz, a szívedet belefőzöd az ételbe, a lelkeddel kavarod és a szemeddel őrződ, hogy aztán egész lényed forrón és lágyan az elé tedd, aki számodra a világon a legfontosabb.”
2017. március 20., hétfő
Petrezselymes garnéla
Azt hiszem, megosztó étel. Nálunk például a férjem egyáltalán nem rajong a tengeri herkentyűkért, a fiam és én viszont nagyon! :) A lánykám meg nem is tudom... :) Elkészíteni viszont nem nagyon tudom, mivel nem is szoktam. Gabi tette fel ezt a receptet, és azonnal tudtam, hogy ezt nekem muszáj és azonnal! :) Aztán nem azonnal lett belőle, de sokat nem vártam! :)
Én annyit változtattam, hogy a mártáshoz egy kicsit összeturmixoltam a szószt botmixerrel.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése