Hozzávalók: 4 szelet karaj, 1
citrom, fokhagyma, 2 dl olívaolaj
A zöldségekhez: 1 nagy hagyma, 3 gerezd
fokhagyma, 1 nagyobb padlizsán, 1 nagyobb cukkini, 5-6 nagyobb gomba, 1 cs
petrezselyem, 1 cs oregano, 1 cs koriander
A húst nem túl vékonyra kiklopfoljuk. Bedörzsöljük zúzott fokhagymával,
oreganoval, sóval, borssal. 2 dl olívaolajat elkeverünk 1 citrom levével, a
húsokat beletesszük és egy éjszakára hűtőbe rakjuk. A hagymát és a fokhagymát
apróra vágjuk, a zöldfűszereket felaprítjuk, összekeverjük. Pár csepp Jack BBQ
chiliszószt öntünk rá, valamint fehér borecetet, olívaolajat és 6 ek vizet.
Félretesszük. A zöldségeket felkockázzuk, sózzuk, borsozzuk, adunk hozzá 4 ek
szószt. Összeforgatjuk és grill fokozaton 20 perc alatt roppanósra sütjük. A
húst lecsöpögtetjük, és kontaktgrillen megsütjük. A szeletek tetejére halmozzuk
a zöldségeket és a zöldfűszeres feltétet. Tálaláskor meg lehet még csepegtetni
chiliszósszal.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése