2017. november 19., vasárnap

Fehércsokis trüffelgolyók

Ez leginkább egy próba-bonbon karácsonyra. És annyira finom, hogy biztosan újra elkészül! :)

 Hozzávalók: 250 g fehér csokoládé, 60 ml tejszín, 1 tk reszelt citromhéj, ½ csésze kókuszreszelék + a forgatáshoz
Vízgőz fölött megolvasztjuk a csokoládét, majd egy tálban keverjük hozzá a tejszínt, meg a citromhéjat. Adjuk hozzá a kókuszreszeléket, és alaposan dolgozzuk össze. Folpackkal lefedve tegyük a hűtőbe 3 órára. Ezután a masszából nedves kézzel formázzunk golyókat, majd forgassuk meg mindet kókuszreszelékben és tegyük sütőpapírral bélelt tálba. Tálalásig tegyük hűtőbe.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése