Kétféle könnyű ebédet dobtam össze mára. Fiatal koromban nagyon szerettem a grillcsirkét nyáron. Csak úgy papírból enni, kovászos uborkával. Hát, ez a grillcsirke kelt most új életre ebben a salátában. :)
Elég kicsi grillcsirkét vettem reggel. A húsát szépen lefejtettem a csontokról és apróbb darabokra tépkedtem. Egy fej jégsalátának a felét is felkockáztam és jó néhány szem koktélparadicsomot felezten-negyedeltem bele. Került még hozzá egy jó nagy fej, vékony félkarikákra vágott lila hagyma is. A dresszinghez összekevertem 2 ek olívaolajat 4 ek majonézzel, 1 ek mustárral és 1 ek citromlével. Sóztam, borsoztam és összeforgattam a salátával. Ennyi. Nagyon finom és laktató!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése