És még készültek apró linzerek. (Hogy én mit össze rohangáltam ilyen kocka alakú kiszúróért... Plusz apró kiszúróért a közepéhez)
40 dkg finomliszt
25 dkg vaj
12 dkg cukor
2 csg. vaníliáscukor
2 tojás sárgája
1 csg. citrom granulát (5 g) vagy 1 citrom reszelt héjja
töltelék: Sárgabarack lekvár
szóráshoz porcukor
A hozzávalókból tésztát gyúrok, majd 1-2 órára hideg helyre teszem.
Kb. 3 mm vastagra nyújtom, kiszúrom, sütöpapírral bélelt tepsiben 180 °C-on 10-12 percet sütöm.
Minden 2.-nak a közepét kiszúrom.
Kihülés után sárgabarack lekvárral összeragasztom öket, és porcukorral megszórom.
Copy the BEST Traders and Make Money : http://bit.ly/fxzulu
Hozzávalók: 40 dkg liszt, 25 dkg vaj (NEM margarin!), 12 dkg cukor, 2 cs vaníliás cukor, a citrom reszelt héja, 2 tojás sárgájaCopy the BEST Traders and Make Money : http://bit.ly/fxzulu
A hozzávalókat összegyúrjuk gyors mozdulatokkal, hogy ne nagyon melegedjen fel a vaj. Én egy egész éjszakára hűtőbe tettem fóliába csomagolva. 3 mm vastagra nyújtottam ki és kiszúrtam. Minden második közepét a kisebb kiszúróval szúrtam ki, majd 180 fokos, légkeveréses sütőben, kb. 10 perc alatt egészen világos színűre sütöttem. Óvatosan kell levenni, mert akkor forrón még lágy a tészta. Rácson hűtöttem ki. A kiszúrt négyzeteket gyúrólapra sorakoztattam és megszórtam porcukorral. A teli négyzeteket megkentem - jelen esetben narancsos marcipánkrémmel - de baracklekvár ugyanolyan jó, és óvatosan rátettem a porcukros tetejét.
40 dkg finomliszt
25 dkg vaj
12 dkg cukor
2 csg. vaníliáscukor
2 tojás sárgája
1 csg. citrom granulát (5 g) vagy 1 citrom reszelt héjja
töltelék: Sárgabarack lekvár
szóráshoz porcukor
A hozzávalókból tésztát gyúrok, majd 1-2 órára hideg helyre teszem.
Kb. 3 mm vastagra nyújtom, kiszúrom, sütöpapírral bélelt tepsiben 180 °C-on 10-12 percet sütöm.
Minden 2.-nak a közepét kiszúrom.
Kihülés után sárgabarack lekvárral összeragasztom öket, és porcukorral megszórom.
Copy the BEST Traders and Make Money : http://bit.ly/fxzulu
Copy the BEST Traders and Make Money : http://bit.ly/fxzulu
40 dkg finomliszt
25 dkg vaj
12 dkg cukor
2 csg. vaníliáscukor
2 tojás sárgája
1 csg. citrom granulát (5 g) vagy 1 citrom reszelt héjja
töltelék: Sárgabarack lekvár
szóráshoz porcukor
A hozzávalókból tésztát gyúrok, majd 1-2 órára hideg helyre teszem.
Kb. 3 mm vastagra nyújtom, kiszúrom, sütöpapírral bélelt tepsiben 180 °C-on 10-12 percet sütöm.
Minden 2.-nak a közepét kiszúrom.
Kihülés után sárgabarack lekvárral összeragasztom öket, és porcukorral megszórom.
Copy the BEST Traders and Make Money : http://bit.ly/fxzulu
Copy the BEST Traders and Make Money : http://bit.ly/fxzulu
40 dkg finomliszt
25 dkg vaj
12 dkg cukor
2 csg. vaníliáscukor
2 tojás sárgája
1 csg. citrom granulát (5 g) vagy 1 citrom reszelt héjja
töltelék: Sárgabarack lekvár
szóráshoz porcukor
A hozzávalókból tésztát gyúrok, majd 1-2 órára hideg helyre teszem.
Kb. 3 mm vastagra nyújtom, kiszúrom, sütöpapírral bélelt tepsiben 180 °C-on 10-12 percet sütöm.
Minden 2.-nak a közepét kiszúrom.
Kihülés után sárgabarack lekvárral összeragasztom öket, és porcukorral megszórom.
Copy the BEST Traders and Make Money : http://bit.ly/fxzulu
Copy the BEST Traders and Make Money : http://bit.ly/fxzulu
40 dkg finomliszt
25 dkg vaj
12 dkg cukor
2 csg. vaníliáscukor
2 tojás sárgája
1 csg. citrom granulát (5 g) vagy 1 citrom reszelt héjja
töltelék: Sárgabarack lekvár
szóráshoz porcukor
A hozzávalókból tésztát gyúrok, majd 1-2 órára hideg helyre teszem.
Kb. 3 mm vastagra nyújtom, kiszúrom, sütöpapírral bélelt tepsiben 180 °C-on 10-12 percet sütöm.
Minden 2.-nak a közepét kiszúrom.
Kihülés után sárgabarack lekvárral összeragasztom öket, és porcukorral megszórom.
Copy the BEST Traders and Make Money : http://bit.ly/fxzulu
Copy the BEST Traders and Make Money : http://bit.ly/fxzulu
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése