2015. december 25., péntek

Ebéd elsőnapján

Nagyon-nagyon finom ebédet főztem, de cseppet sem vagyok elégedett a küllemével... A leves a szokásos szárnyas diókrémleves volt, amit csak karácsonykor főzök - a fiam legnagyobb bánatára.
Másodiknak lazac Wellington módra készült spenótos-pórés burgonyával. Az eredeti ötlet és recept Györgyi barátnőmtől ered. De valahogy nem számítottam ki jól a tésztát, így egyáltalán nem sikerült a jó részét szépen beburkolni. A fotóhoz a fényviszonyok sem megfelelőek, mert csak két gyertya adta a fényt. De nagyon finom volt, mind egy szálig el is fogyott. :)
Azután karácsonyi gyümölcstorta volt. Nagyon tömény, de nagyon finom torta. Majdnem két hétig érlelődött úgy, hogy naponta locsoltam sherry-vel. :) A hibáit nem emelem ki, úgyis látjátok :(

3 megjegyzés:

  1. Milyen hibákat is kéne látnom, már azon kívül, hogy nem az én asztalomon van??

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szilvi!
      Nem részletezem, de nagyon messze van attól, amilyet akartam! :( Egy kezdő ettől különbet csinál!

      Törlés