Tegnap a tanyán grillen Arayes-t sütöttem a fiacskámnak, mert mindketten azt hiszem rajongói vagyunk a közel-keleti ízeknek. Aztán ma ebédre sem szakadtam el ettől a konyhától!😍
Van sóban eltett citromom, különleges ízű dolog ez, ma a kuszkuszt ízesítettem vele. Sajt krémleves volt előtte. Hát, most mozdulni nem tud senki 😇
A kuszkuszt a csirke elkészítése eltőtt csináltam meg, hiszen annak állnia kell.
1 bögre (2,5 dl) kuszkuszt átpirítottam olívaolajon, majd felöntöttem kétszer annyi forró vízzel. Sóztam és a vízbe tettem 1 gerezd sóban eltett marokkói citromot. Ha ez nincs, akkor sima citromhéjat kell belereszelni és fél citrom levét kell hozzáadni.
Ahogy újra felforrt, elzártam a gázt alatta és szorosan lefedtem dupla konyharuhával. Tálaláskor villával áthúztam, így szépen szétgurultak a szemek :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése