Csont nélküli karaj szeleteket kiklopfoltam, megsóztam, borsoztam és kevés chilipehellyel meghintettem. Olajon kisütöttem, de figyeltem, hogy ne száradjon ki.
Közben apróra kockáztam 15 dkg bacont, 4 szál újhagymát a zöldjével együtt, 2 csípős zöldpaprikát és lecsepegtettem egy konzerv kukoricát. A hús visszamaradt zsírjában megsütöttem a bacont. Rádobtam a felkockázott paprikát és hagymát, sóztam, borsoztam. Amikor kicsit összepárolódott, hozzáadtam kb. fél doboz kukoricát. Összekevertem. Tűzálló tál aljára leraktam a húsokat, elosztottam rajtuk a ragut.
Jó alaposan megszórtam reszelt sajttal. (25 dkg ment rá)
Betoltam a forró sütőbe és ráolvasztottam a sajtot.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése