2017. január 6., péntek

Blogkóstoló 32.

Lívia írta ki a 32. blogkóstolót. Mivel karácsony környékére esett a játék kiírása, nem jelentkeztünk túl sokan, de azért így is izgalmas a játék. :)
Én megint egy olyan blogot kaptam, ahol nem jártam még sokszor. Ez mindig feltüzel és lelkesen vetem bele magam a böngészésbe. Konyhagyári capriccio blogról beszélek. :)
Megint ügyelet előtt keresgéltem és egy komplett menüt készítettem el onnan! :) Amiért különösen tetszik a blog és annak tartalma, hogy sok tényleg praktikus, könnyen elkészíthető receptet lehet találni és nekem most pont ilyenre volt szükségem. :)

Készült egy nagyon finom és gyors krumplileves:


A leves utáni fő-fogás ez a lecsós csirkecomb lesz túrós csuszával:


És persze édesség is dukál az ebéd végén, még akkor is, ha karácsony után úgy érezzük egy falatot sem tudunk már lenyelni! :) Ez a sütemény cseppet sem "fojtós", nagyon könnyű összeállítani és a mascarponés krémtől, valamint a meggytől tökéletes ízorgiában lehet részünk! :)

Kakaós süti a bloggerina édesanyja szerint :)


Szerintem visszatérő vendég leszek ebben a családias blogban, tényleg gyorsan elkészíthető finomságokat lehet találni! :) Köszönöm a játékot Lív! :)

1 megjegyzés:

  1. Nahát! De jó viszont látni a receptjeimet más tolmácsolásában. Klasszak lettek a kiválasztott ételek.Nagyon örülök,hogy tetszik a blogom.Várlak vissza! :)

    VálaszTörlés