A bagett tetejét levágtam, belsejét kicsit kikapartam. Egy tálba szórtam a kenyérbélt, elkevertem 4 tojással, kockázott kolbásszal, kockázott sajttal, volt még érett camembert sajtom is, azt is bele kevertem. Kicsit sóztam, borsoztam és visszatöltöttem a bagettbe. Tetejére reszeltem még sajtot és ment a 180 fokos sütőbe.
„Ha szeretsz, a szívedet belefőzöd az ételbe, a lelkeddel kavarod és a szemeddel őrződ, hogy aztán egész lényed forrón és lágyan az elé tedd, aki számodra a világon a legfontosabb.”
2016. január 10., vasárnap
Töltött bagett
Láttam a napokban egy videót. Nagyjából jegyeztem csak meg és megpróbáltam rekonstruálni. Ami hiányzik: kevés felkarikázott újhagyma, vagy snidling a tetejéről. De így is finom lett. Na, mára már leállok! :)
A bagett tetejét levágtam, belsejét kicsit kikapartam. Egy tálba szórtam a kenyérbélt, elkevertem 4 tojással, kockázott kolbásszal, kockázott sajttal, volt még érett camembert sajtom is, azt is bele kevertem. Kicsit sóztam, borsoztam és visszatöltöttem a bagettbe. Tetejére reszeltem még sajtot és ment a 180 fokos sütőbe.
A bagett tetejét levágtam, belsejét kicsit kikapartam. Egy tálba szórtam a kenyérbélt, elkevertem 4 tojással, kockázott kolbásszal, kockázott sajttal, volt még érett camembert sajtom is, azt is bele kevertem. Kicsit sóztam, borsoztam és visszatöltöttem a bagettbe. Tetejére reszeltem még sajtot és ment a 180 fokos sütőbe.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése