2014. február 1., szombat

Ismerjük meg egymást - felhívás

Új játék indult útjára a gasztroblogger társadalomban, amelyben a feladat mindössze annyi, hogy belinkeljük azt, aki minket kért fel, és mi pedig elárulunk magunkról 7 olyan dolgot, amit eddig esetleg az olvasók, társaink nem tudtak, tudnak rólunk. Ezt követően kijelölünk 7 bloggert, akikre kíváncsiak vagyunk.
Mivel a játék már megy egy ideje, így kaptam két felkérést is. Mindkét felkérőm nagyon kedves a szívemnek! :)  Lilla az egyik, aki úgy került hozzám közel, hogy a karácsonyi ajándékozós blogger játékon én őt kaptam. :)
A másik, aki felkért erre a játékra, imádott barátnőm Marka. Markával egészen különlegesnek mondanám a barátságunkat, nagyon közel került hozzám,  tündéri, kedves, végtelenül jószívű leányzót ismertem meg személyében. Na jó, mielőtt mesértődik (mert olyan ám!) :D egyáltalán nem leányzó, de hozzám képest mindenképp!
Szóval, akkor a felkérésnek eleget téve:

1. Talán már leírtam régebben: Sherpakonyhája nevét Sherpa kutyámról kapta, aki tavaly nyár óta (egészen pontosan 2013. július 5) nincs velünk! :( Hiánya ma is égető, nincs nap, nincs óra, hogy ne jutna eszembe, hogy ne emlegetnénk. Hiszen 18 évet élt velünk, azért ez nem kevés...2. Négy éve indult a blogom, számomra is meglepő a látogatottsága, amiért nem győzök elég hálás lenni! Én azt hittem, néhány ismerős látogatja csak a blogot, ehhez képest elájultam, amikor megnéztem a havi statisztikákat, és 70-80 ezres látogatottságot mutatott!
3. Kezdetben voltak nehézségeim, nézeteltéréseim más bloggerekkel, de ma már azokkal nem foglalkozom, akik akkoriban hátbatámadtak, viszont mély, erős barátság fűz néhány bloggerhez. Őket IGAZI barátaimnak tekintem és remélem ez kölcsönös! :)

4. Muszáj beszélnem a fotókról, amik a blogomban láthatók. 99%-ban a lánykám készíti őket. Néha persze idegesítem azzal, hogy jöjjön és fotózzon, de már legalább nem tesz megjegyzéseket... :D Megszokta, hogy anyukája ebben kérlelhetetlen és elég "erőszakos" is. :) Hát, ilyen a gyermekek sorsa...
5. Konyhai próbálkozásaim legnagyobb rajongója talán a fiam, akitől életem legszebb bókját kaptam évekkel ezelőtt: "Én anya-kaja függő vagyok". :) Nagyon kevés olyan főztöm van, amit ne szeretne. Kell ennél több? :)
 6. Édesapámat semmiképp nem hagyhatom ki a sorból! Idén már a 96. életévébe lépett és nem győzök hálát adni az Égnek, hogy köztünk van. Elsősorban az ő kedvéért tanultam meg macaront sütni, bár még mindig nem megy tökéletesen, de azért próbálkozom rendületlenül...
7. Természetesen életem párja sem maradhat ki, aki idén már 32.éve próbálelviselni engem, több-kevesebb sikerrel. Azt hiszem, ennyi év házasság manapság már-már ritkaság számba megy. Pedig ennél fontosabb nincs talán. Van egy jó mondás, amit nagyon igaznak érzek: "Én még abban a korban nőttem fel, amikor elromlott valami, azt megjavítottuk". Kívánom Mindenkinek, hogy találja meg ugyanazt a békességet az életében, a házasságában, amit én is megtaláltam és ami úgy kell, mint egy korty levegő! :)

Akikre kíváncsi vagyok:
Évire, aki bár próbálkozott erősen, de soha nem tudta megszerettetni velem a sütőtököt. Gizi receptjei
Egykori kiváló asztaliteniszezőnőnk: Magos Judit magoskitchen
És persze egy híres bloggerina: Habliliom.
Még egy barátnőm, akit olvasni szeretnék magáról, Németországban élő Zsuzsi!
Szerintem a többiek már mind játékban vannak...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése