2023. március 6., hétfő

Blogkóstoló!!!

 JELENTKEZÉS MEGHOSSZABÍTVA!

Gácsi Tünde felelevenítette a régi blogkóstolók hangulatát, ezért gondoltunk egy merészet és kb. 6 év szünet után meghirdetjük a Blogkóstoló 34. fordulóját.
Olyan gasztrobloggerek, honlap írók jelentkezzenek, akik minimum 30 feltöltött recepttel rendelkeznek (ez azért fontos, hogy a játékosok kényelmesen válogathassanak), DE EZÚTTAL IS AZT GONDOLTUK KI, ha valaki nem tölt fel recepteket az internetre, de szívesen játszana, engedünk neki teret, és hirdetünk egy "B" futamot is, azoknak, akik csak főznek és tőlük nem főz senki.
A játék menete:
A klasszikus "futam": a jelenkezőket véletlenszerű sorsolással sorba rendezzük, és mindenki az utána következő blogra feltöltött receptekből készít el minimum egyet, úgy, hogy a lehető legkevesebbet változtat rajta, de természetesen egy bizonyos szintig a maga képére formálhatja (pl.: a vega-hús, gluténérzékeny-glutén, tejérzékeny-tej, cukor-egyéb édesítő, stb, felmerülések, és más apró-cseprők, amik azért meghagyják az ételt annak, aminek az eredeti szerző gondolta, de a játékost sem kényszerítik önmagukkal szembeni korlátokra).
Kérek mindenkit tegye ki a blogbejegyzésébe az eredeti recept linkjét.
Az elkészült ételről 1 db fényképet és a blogbejegyzés linkjét küldjétek el nekem. Kérek mindenkit, erre figyeljen, mert jobb minőségűek ezek a képek, mint a blogokról levadászottak, azon kívül az összefoglalót is könnyebb úgy megírni, hogy nem kell külön keresgetni.
A "B" futam: részükre is sorsolunk a játékra jelentkezett internetes receptírók közül, elkészítik az ételt, lefényképezik, leírják a receptet, és elküldik emailben mindkettőt.
Fontosnak tartjuk, hogy ez a játék csapatépítésről, egymás megismeréséről szóljon, arról, hogy bemutatjuk az általunk kiválasztott bloggert és az ételét, és semmilyen formán nem degradáljuk az eredeti ételt, annak alapanyagait, stb..
Ami még nagyon fontos:
Nagyon szeretnénk, hogy aki jelentkezett, az játsszon is! Ne rontsa el másnak az örömét, hiszen tudjuk, ebben az egészben a várakozási izgalom a legnagyobb. Mindenki nagyon várja, mit választanak tőle, miért választják azt, és hogyan formálja a másik a saját képére.
Tehát:
  1. március 15-ig várjuk a jelentkezéseket, ITT A BLOGBEJEGYZÉSNÉL, HOZZÁSZÓLÁSBAN, esetleg a hogymegtudjuknezni@gmail.come-mail címen, mert nem szeretném, hogy bárkit is ne vegyek észre egy-egy csoportbejegyzésben tett jelentkezésnél a Facebookon.
Ha mondjuk 2 nap múlva sem kaptál visszajelzést a jelentkezésedről, írjál nekem!
Köszönjük, ha velünk játszotok, és várjuk a jelentkezéseiteket!
Lehet jelentkezni a sherpakonyhaja@gmail.comcímen is.
A három leggyorsabb recept beküldő apró ajándékot kap a játékot meghirdetőktől. Hogy mit, az legyen titok, azt leszögezhetjük, hogy nem a Koh-I-Noor gyémántokat ajándékozzuk el! J
Hajrá MINDENKI!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése