Hozzávalók: 1 cs újhagyma, 2 ek
olívaolaj, 1 cs zöldspárga, 2 dl főzőtejszín, só, őrölt bors, 3 ek natúr
krémsajt, fél citrom leve, 40 dkg tagliatelle, friss bazsalikom
A vékonyra felkarikázott újhagymát megpároljuk az olajon. Közben a spárga
fás végeit letörjük. A spárgasípokat levágjuk, félretesszük. A szárát falatnyi
darabokra vágjuk, a hagymához adjuk. Felöntjük a tejszínnel, sózzuk, borsozzuk,
hozzákeverjük a krémsajtot, majd 2 perc alatt készre főzzük, az utolsó percben
beledobjuk a spárgasípokat is. A citromlével savanyítjuk. Közben kifőzzük a
tésztát, a raguval összekeverve, bazsalikommal gazdagon megszórva tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése