Sherpa Konyhája

„Ha szeretsz, a szívedet belefőzöd az ételbe, a lelkeddel kavarod és a szemeddel őrződ, hogy aztán egész lényed forrón és lágyan az elé tedd, aki számodra a világon a legfontosabb.”

2025. augusztus 24., vasárnap

Csirke őszibarackkal - 30 perces egyserpenyős étel

›
 Nincs fióka berepülés és ilyenkor próbálok kevesebbet főzni, bár nekem ez nem megy túl könnyen.  Kallódott 3 szem őszibarack a hűtőben, fel...
2025. július 26., szombat

Sárgabarackos morzsás pite

›
 Még épp, hogy elcsíptem fél kiló sárgabarackot. Szeretem a morzsás sütiket, szerintem különleges élményt ad, ahogy a ropogós morzsa megpatt...

Rántott hús, ami nem húsból van

›
 Fiókák nem repülnek errefelé... Nyár van, itt-ott nyaralva töltik a meleg napokat, A férjem nem nagy húsevő. Irtó finom "rántott húst...
2025. június 1., vasárnap

Naív tök

›
 Nagyon régen írtam ide, a blogba. Menstégemre szolgáljon, a tanyát szedtük rendbe kissé és ez szinte minden időmet el is vitte. Na, jó, per...
2025. február 16., vasárnap

Nagyon régi mákos kocka

›
 Nem nagyon van időm most konyházni. A tanyát újítjuk fel, egészen pontosan a ráncfelvarrás jobb kifejezés lenne, de bárhogyan is, ez renget...
›
Főoldal
Internetes verzió megtekintése

Sherpa Konyhája

sherpakonyhaja
Teljes profil megtekintése
Üzemeltető: Blogger.