Sherpa Konyhája

„Ha szeretsz, a szívedet belefőzöd az ételbe, a lelkeddel kavarod és a szemeddel őrződ, hogy aztán egész lényed forrón és lágyan az elé tedd, aki számodra a világon a legfontosabb.”

2025. október 1., szerda

Vadász szelet gombás-petrezselymes galuskával

›
 Ezen a héten kényszer szabadságon vagyok, mivel a munkahelyemen felújítás zajlik. Persze, cseppet sem bánom, hogy nem kell menni dolgozni.....
2025. szeptember 27., szombat

Csirkés spagetti burratával, citromos, fokhagymás, vajas szósszal

›
 Nem tudom, ki hogy van vele, de én rá vagyok kattanva a burrata sajtra! Ahogy megnyitod a "bőrét" és szabadon engedi a tejszínes-...
2025. szeptember 20., szombat

Zelleres karfiol krémleves krémsajttal

›
 Szeretjük a karfiolt. Különösen a férjem szereti. Múlt héten volt rakott karfiol, most egy krémlevest főztem, ami rendkívül finomra sikerül...
2025. augusztus 24., vasárnap

Csirke őszibarackkal - 30 perces egyserpenyős étel

›
 Nincs fióka berepülés és ilyenkor próbálok kevesebbet főzni, bár nekem ez nem megy túl könnyen.  Kallódott 3 szem őszibarack a hűtőben, fel...
2025. július 26., szombat

Sárgabarackos morzsás pite

›
 Még épp, hogy elcsíptem fél kiló sárgabarackot. Szeretem a morzsás sütiket, szerintem különleges élményt ad, ahogy a ropogós morzsa megpatt...
›
Főoldal
Internetes verzió megtekintése

Sherpa Konyhája

sherpakonyhaja
Teljes profil megtekintése
Üzemeltető: Blogger.